måndag 17 december 2012

En liten påse med Spellbinders


Idag bloggar jag på Spellbinders och visar hur man gör den här söta påsen att lägga något litet, speciellt i. Romantiskt lagd som jag är tänker jag på forna tider och en gyllene ring, men jag är ju för gammal för sådant trams så det får bli lite godis. Fazzers Likörkonfekt är min favorit.

Hoppa över till Spellbinders så får du se hur man gör påsen. Kelly som ansvarar för våra bloginlägg har gjort iordning inlägget så fint för nu när jag bytt till en Mac kan jag inte lägga in saker själv.... (jag har lärt mig att hata allt vad Mac heter).

I vanliga fall brukar jag inte visa hela alstret, men denna gång gör jag det för jag den är dessutom omslagsbild på Spellbinders FB-sida där den varit i en vecka nu ungefär. Jag är minst sagt lite mallig över det...


1 kommentar:

Sewe sa...

Vilken söt liten påse :)

/Sewe