fredag 9 november 2012

Farsdagskort med en somrig stämpel


Just den här stämpeln som heter sommarbukett tänkte skulle passa speciellt bra som dekoration i ett hörn. Väljer man den digitala varianten av stämpeln kan man spegelvända den och på det viset nästan rama in till exempel ett foto eller en text.

Här har jag färglagt stämpeln i klara färger men ändå använt mig av Distress Markers vilket man nästan inte skulle kunna tro eftersom DM-pennorna är lite dova i tonerna.

Kortet har jag gjort till Spellbinders och därför använt en några olika dies.


Själva basen till kortet har jag gjort genom att använda mig av Spellbinders Edgeabilities och lagt den precis utanför kortets vikning och sedan stansat runt hela kortet. Ett tips om du ska göra likadant är att dels skära till ditt kort ca 2 cm större än du vill ha det runt om och dels att spara nedersta kanten till sist när du stansar. Vill du se en instruktion på hur jag gjort kan du kika i Spellbinders blogg. 

3 kommentarer:

Annette sa...

Oj oj vad fint med de starkare färgerna! Det ser inte ut som Distress Markers, hur gjorde du för att få färgerna så klara..?

Monika sa...

Annette, jag har nog målat som vanligt men med lite mer färg. Och så kan jag nog ha blandat en röd och en mer rosa nyans i den röda blomman. Tyvärr glömde jag att anteckna.

Anette sa...

Så fint och vilken härlig stämpel!