tisdag 13 november 2012

Ett enkelt julkort


Man skulle nästan kunna tro att jag försökt lifta Hannas vackra julkort som  jag hade äran att få visa på Momas FB-sida för ett par dagar sedan. Jag kan ärligt säga att jag hade varit solt över att få lifta henne för hon skapar gudomligt vackert. Titta in i hennes blogg ska ni se!

Nu tror jag att vi hade en liknande kreativ idé ungefär samtidigt. Kanske var det stämpeln som fick oss att skapa med vit bakgrund och bara några få dekorationer, kanske är det så att "great minds think alike". Hur det än är så har mitt kort legat och väntat en dryg vecka på att publiceras.

Stämpeln hittar ni givetvis på momas.se1 kommentar:

Hanna sa...

Men oj tack, vilka fina ord! Det måste vara våra hjärnors storhet som gör att vi skapar lika:)
Men jag är grymt avundsjuk på din färgläggning, gud så fint! Jag måste öva på tekniken tror jag...Har nu börjat testa distressmarkers och det är verkligen en njutning att måla med dem:)