lördag 8 september 2012

Välkommen Allis av Bengalis

Vår sorg och saknad efter Elsa var så stor. Är så stor. Enda sättet att gå vidare var att börja prata om vår nästa katt. Vi tittade på bilder, vi funderade och tänkte och till slut bestämde vi oss. Vi ville ha en ny katt. Allis kommer inte ersätta vår Elsa men hon är ett litet charmtroll och vi är kära. Hon är egentligen döpt till Långdalens Delightful Dahlia och Sara är absolut den bästa uppfödaren jag någonsin träffat!
Att döma av hennes utseende skulle man kunna tro att hon är åtminstone lika kaxig som Elsa var men en mer rädd och eftertänksam katt får man leta efter. Kanske är hon mest lik min Pepsi som var den fegaste man kan tänka sig.


Bäst att snabba sig ner från den stora stygga övervåningen

"Kan ni fatta varför matte inte vill att jag ska klättra upp i de här gardinerna? De är ju liksom gjorda för det med fina hål för mina klor."

"Låt mig få vara i fred och sova."

4 kommentarer:

Annette sa...

Åh, vilken skönhet..! Håret reser sig på armarna. Grattis!!

Linda sa...

Vilken härlig bild när hon fångar bollen! Jättefin katt. :)

Sara sa...

Vilka fina bilder! Det ser verkligen ut som att hon gjort sig hemmastadd. :)

Lilla07an sa...

Va skojsigt med en ny familjemedlem. Åh jag ler fortfarande vid tanken på att först var det en perser och sen kom det en REX och nu en Bengal.... Jag gillar det.... lite galen du Moma. Sinne för skönhet det är nog det.... För vackra är dem med alla vilda drag och i synnerhet med färg och mönster från det vilda. Hoppas jag får möjlighet att träffa henne.