söndag 16 september 2012

Turkiet somaren 2012
Fotot på layouten är tagen under den "magiska" timmen, när solen precis håller på att gå ner, speciellt på hösten är just den här timmen magisk. För egen del blir jag alltid lika förvånad över hur snabbt solen sjunker nedanför horisonten när man kommer söderut, som i det här fallet Turkiet. Det gäller att snabba sig för bilderna blir aldrig så fantastiskt varma i tonerna som just då. Det blåa bakgrundspappret från Prima har dessutom samma rosa nyans i sig så det är perfekt till just sådana här bilder.

Jag klippte ut flickan med blomman ur ett av Prima pappren, ursprungligen är hon mycket mer brun-grön men jag använde mina Copics för att ändra färgen lite. Har ni förresten sett att Copics numera finns hos Mollys? Lilo har tillsammans med flera fantastiskt duktiga tjejer kombinerat ihop dem till hela set av pennor. På det viset behöver man aldrig tveka om färgerna man köper faktiskt passar ihop. Jag för min del älskar idén! Du hittar färgkombinationerna här!
2 kommentarer:

jacqueline sa...

beautiful LO, love the soft colors.

Groetjes Jacqueline

Стокли sa...

Monika, this is lovely.