söndag 2 september 2012

Sommaren 2012

Om jag vore en mer negaivt lagd person skulle jag nog säga att detta egentligen var en riktigt dålig sommar, urkasst väder, sjukdomar, död och så ännu lite mer elände. Men jag försöker att inte vara så negativ och istället glädjas åt det som var bra. Vi hade i alla fall en hel vecka med bad, värme och strålande solsken. Och nu ser vi fram emot en höst med mindre av det trista och mer av det trevliga. Hösten är ju helt klart en av de vackraste årstiderna, tillsammans med våren, sommaren och vintern, om man bara väljer att se skönheten.

Den här layouten är den absolut sista för Manor House vilket också är lite tråkigt. Allt som återstår är några kort och ett hårband. På ett sätt väldigt tråkigt, och på ett annat sätt tycker jag det faktiskt är skönt att inte ha så många måsten kvar i mitt skapande. Dessutom ser jag fram emot att göra alster utan blommor. tror ni jag lyckas med det?
Inga kommentarer: