söndag 9 september 2012

Miss Photogenique för Mollys


Jag fick Pion Designs vackra serie Grandma´s schoolbook att skapa med. Helt underbara papper i milda färger som passar till vilket foto som helst med de rätta dekorationerna. Och har man inga dekorationer klarar man sig ganska långt genom att bara klippa ut de underbara figurerna som finns på pappren.
Det här är faktiskt en layout som jag började skapa i formatet 12x12 men när den väl var färdig insåg jag att det faktiskt inte är en så stor layout. Jag rev då av nedre kanten och lade till flera remsor av papper och skar av layouten upptill. Man kan inte påstå att min skapandeprocess är helt solklar så det är tur att ingen har bett mig att göra steg för stegbeskrivningar av mina projekt.
På en A4 layout passar sällan vanliga köpta bokstäver. Oftast blir de för stora. Ska jag ha en rubrik är det bästa alternativet att printa dem. Tyvärr är det sällan jag orkar det.
2 kommentarer:

Jozebelle sa...

tackar för de fina anemonerna.

malin sa...

ljuvlig layout, vackra färger - milt och fint - och såklart en gullig tjej :)