lördag 15 september 2012

Varsågod - en digital stämpel att färglägga

Jag gjorde ett litet kort för Mollys med pappersrester från det fina välmatchade kitet jag fick av Lilo. För att få lite dimension på det hela använde jag några Spellbinedrs dies för att göra bakgrund och två olika band. Den lilla teckningen på anemonerna är min egen.Jag har använt Copics att färglägga och jag tycker inte det är helt enkelt. Jag har mycket lättare att få mina motiv fina med Distress Markers. Men det sägs ju att övning ger färdighet.

3 kommentarer:

HelenaN sa...

Stort tack för att du delar med dig av din fina stämpel!

malin sa...

vackert kort, verkligen jättefint - och tack för blommorna :)

Hanna sa...

Tack snälla! Har gjort et kort med din fina blomma:)
http://hannapblogg.blogspot.se/2012/09/kort-och-fotobok.html