lördag 22 september 2012

En liten bok för det viktiga med SpellbindersI början av månaden bloggade jag för Spellbinders. Uppgiften var att göra något under temat "Bak to school". Jag tycker alltid sådana teman är lite svåra, ofta har jag inget vettigt foto, eller så är det en högtid vi inte firar speciellt mycket eller så känns det bara inte rätt helt enkelt. Denna gång hade jag redan scrappat alla skolrelaterade bilder jag hade.

Så jag bestämde mig för att göra ett kort med skoltema. När jag kommit halvvägs tyckte jag att ett kort är i tråkigaste laget. Kanske jag kunde göra en dörrhängare? Nä... men vad händer om jag gör en massa små hål i bakgrunden och drar ett snöre igenom,  skulle inte det se lite roligt ut? Jo! Men då kanske jag kan göra det som en lite bok att skriva viktiga saker i?

Har ni också en så här knepig skapandeprocess? Startar med att göra en sak och sitter med något helt annat några timmar senare?

Bilden har jag ritat själv och den kommer inom kort att finnas som digital stämpel hos Momas lil´shop of stamps.


Inga kommentarer: