söndag 30 september 2012

Alice för Mollys

Gorjuss stampp, MME papers
 Jag fick söta Alice från Mollys i mitt DT-kit den här gången. Jag önskade faktiskt att å henne för hör och häpna, det är ett sött barnmotiv jag faktiskt gillar. Sedan är jag fortfarande förälskad i just de här turkosa tonerna så det var inte alls svårt att skapa med papprena från MME.


Gorjus stampp, MME papers

Gorjus stampp, MME papers, copic markers


Gorjus stampp, MME papers, copic markers

1 kommentar:

pysselpetra sa...

supergulligt kort. Som svar på din fråga i min blogg: ja stamp makern gör clear stamps med dina egna designer. super enkelt och väldigt snabbt. de blir lite styvare och kräver en liten genomskinlig film på akrylklossen men för övreigt fungerar de precis som alla andra clear stamps. Man kan också göra atencils och embossing dies :)