fredag 10 augusti 2012

Så tiden går...


Det var faktiskt innan vi åkte till Turkiet som jag pysslade ihop den här layouten med blommor från Manor House. Av någon anledning tror jag faktiskt inte den visades i deras blogg. Lite ovanligt för mig är jag jag faktiskt mistat och kladdat på bakgrunden och självklart har jag ritat och färglagt äppelkvisten. Den är färglagd med promarkers och resultatet är ju inte riktigt så fint som om jag färglagt med Distress Markers men eftersom pappret är vanlig Bazzil CS så hade jag just då inte så många andra alternativ.

Bilden är tagen på min lilla bebis och hennes bästis sedan dagis. Jag kan inte fatta att de två snart börjar tvåan!!! Kan ni förstå??? TVÅAN??? Vad hände med ettan? Förskoleklassen? Hu...

Nya blommor och även blad.

Min egen teckning.

De här rosettblommorna är i mitt tycke de vackraste jag sett.

Inga kommentarer: