tisdag 14 augusti 2012

Och så hela layouten då

smultron på strå
Jag visade bara en liten del av denna layout sist, men jag blev faktiskt ganska nöjd med den så jag tänkte visa hela nu.

Faktiskt har jag skapat bakgrunden själv även denna gång. Smultronkvistarna stämplade jag och sedan testade jag för första gången mina nya Copic Caios genom att färglägga rosa mellan smultronkvistarna. Jag tyckte inte resultatet blev så jämt och fint som det blir med ProMarkers men jag antar att jag kanske gjorde fel? För senare har jag ju faktiskt lyckats färglägga andra motiv som jag visat tidigare i bloggen.

Den röda smultronkvisten är färglagd med Distress Markers.


Lager på lager blir så mycket mer effektfullt om man använder distanstejp.

Mjölkflaskeetiketten har jag köpt på Mollys. Den är faktiskt helt äkta. Den andra etiketten i bakgrunden har jag skrivit ut från Grapicsfairy. Länken hittar du i kanten.

Egentligen hade jag inte täkt ha vimplarna med men jag tyckte det saknades något när layouten var färdig.1 kommentar:

Vibeke sa...

SÅ fin denne ble!! Kult format du har scrappet i:)