lördag 18 augusti 2012

Ett litet kort för MollysJag brukar säga att jag inte är någon kortmakare, och det är jag nog inte egentligen. Jag kan inte tipsa om snitsiga vikningar eller avancerade tekniker och trots att mina kort ser enkla ut tar de mig ganska mycket tid att göra. Men den senaste tiden har det faktiskt blivit fler och fler kort och jag tycker om att göra dem! Kanske för att jag insett hur roligt det är att rita små stämpelmotiv och sätta dem på korten.

Som vanligt har jag inte skrivit något på kortets utsida, på det viset kan jag bestämma vad som ska stå när det blir aktuellt att ge bort det. Då får man förstås hoppas på att Isabel inte är så ivrig att hon ger bort kortet innan jag hinner skriva något på insidan, som hon gjorde sist. Lyckligtvis hade jag gjort ett undantag på just det kortet och skrivit Tack på utsidan.

Här har jag använt spillbitar från det fantastiska kit från Mollys som Lilo satt ihop med papper bland annat från Pion Design, en kantstans, några dies och ett band med en pärla på. Enkelt men liksom lite gammaldags romantiskt.

I butiken hos Mollys hittar du mängder med stämplar att byta ut min lilla kvist emot. Är du en riktig kortmakare kan jag tipsa om att de papper jag använt även finns i 6 tum storlek som är så praktiska, även för dig som inte är kortmakare. I bakgrunden har jag använt en kakservett, min hittade jag under glasen på vårt hotell i somras men hos Mollys finns HJÄRTFORMADE! kakservetter. De är helt enkelt ett måste att ha!

3 kommentarer:

Astrid Maclean sa...

Well for someone who is supposedly not really a cardmaker, this is absolutely stunning!!

pysselpetra sa...

så elegant ♥

Annette sa...

Dina egenritade motiv är så fina...