tisdag 3 juli 2012

Photos

Det är ett tag sedan jag visade foton på Elsa. Här har hon just jagat livet ur ett antal myror, bin, getingar och flugor. Hon älskar landet, även om allt är lite läskigt och lite skrämmande. Fast på ett roligt sätt.

Mitt vackra, perfekta barn på väg till äventyret. För första gången så vitt hon han komma ihåg, och andra gången i sitt liv, ska hon bo några dagar hos mormor och morfar, helt själv utan mamma och pappa. Hittills, vi är inne på dag två, tycker hon jag är mest löjlig som saknar henne, hon har ju bara varit borta två dagar.

Jag tror det blir en liten konstnär av mitt vackra barn. Hon kommer att bli florist, frisör eller något annat skapande. Så här vackra arrangemang skapade hon helt själv på midsommardagen. Sedan fortsatte hon att helt utan instruktioner göra en egen krans.

"Jag gömmer mig lite så kanske hon slutar jaga mig med den där svarta saken."

Inga kommentarer: