tisdag 24 juli 2012

Manga igen. Försök nr 2

Manga

Jag fortsätter med att försöka rita Manga. Jag har faktiskt lärt mig en hel del nu. Som till exempel att YouTube kan vara en förträfflig källa till mer eller mindre bra lärare. Dessutom börjar jag inse att det helt klart kan vara vanebildande att rita med copics. De är nästan lika roliga att rita med som Distress Markers, fast mycket mer färgstarka.

Det jag inte riktigt får ihop med ritandet är nyttan med det hela. Jag vill ju gärna att det jag skapar ska kunna användas till något, att bara skapa för skapandets skull har aldrig lockat mig, det är därför jag sällan altrar saker eller bygger små hus av papp. Att skapa för att det är kul bara är liksom lite... slöseri med tid. Fast jag får nog helt enkel lära mig att det är okej att ha kul bara för att det är kul.

Inga kommentarer: