fredag 29 juni 2012

Visstlängtar vi till vintern?

En av månadens teman på Manor House var just vinter. Nu är ju inte den Australiensiska vintern som våran men jag fuskade inte och valde ett riktigt vitt och vintrigt tema. Eftersom färgen dessutom skulle vara blå fick fotona bli svartvita för att matcha.


En gammal almanacka från 1910 fyndade jag för några somrar sedan i ett antikvariat. Jag älskar att göra sådana fynd!

Jo då, jag vet, rubriken sitter lite snett, men vad  gör väl det om hundra år? de tecknade blommorna är självklart egen design.

 Blomman har jag färglagt med Distress Markers. Dem kan man köpa hos Mollys. Blomorna ska föreställa julrosor men jag vet inte om det sys?

 Jag glittrade lite på löven för att få lite känsla av snö.


Jag ritade faktiskt blomman som en helt, lång bild för jag hade en föreställning om att den skulle löpa över hela layouten. Det blev inte som jag tänkte och jag fick klippa isär motivet.

2 kommentarer:

Ihre Marina Hutflies vom Bastelshop www.Hobby-crafts24.eu sa...

Dear Monika, I Just arrived at you blog. Oh my, do I love your art and creative mind! I'll be watching this blog closely, thank you for giving us so much of your time and mind. You make so wonderful and lovely works! I enjoyed the visit on your site. Many thanks for your beautiful inspirations!!
I invited you gently to visit my creative Websites: Bettyscardsandpaperdesign.com
Hobby-crafts-and-paperdesign.de Please take my badge for your blog.
Many warm Hugs from Marina from Germany

Annette sa...

Underbar layout som alltid! Blommorna är otroligt fina, de där pennorna och du ger fantastiska resultat! Jag har också pennorna, men får inte till det med färgläggningen. Jackie sade till mig i dag att jag inte skulle färglägga två gånger på samma ställe, "då blir det mörkare och det är inte så snyggt"... Haha, hon är bättre på det där än jag ;)

Tack för din grattishälsning hos mig! Är så kär i lilla fölet..! Skäck är en färg där hästen har minst två färger i olika partier på kroppen. Min lilla fölunge är än så länge rödskäck, eftersom hon har partier med rött och vitt.

Kram, kram!