söndag 24 juni 2012

Plötsligt så händer det...

Målad äppelblom. Blooming apple tree

Som ni kära läsare vid det här laget redan vet, det är ingen hemlighet, så har jag fyllt 27 år. Ett ganska stort antal gånger faktiskt. Ja så ofta att jag rent av funderar på att fylla 37 nästa gång. Och med detta som bakgrund förstår ni säkert att jag är ganska förvånad över att jag levt alla dessa år i fast förvissning att jag inte kan rita mer än hjälpligt och måla ska vi rakt inte tala om, och ändå lyckats åstadkomma tavlan på bilden.

Jag ska helt ärligt erkänna att jag inte är helt nöjd, fast när är jag någonsin det? Jag förstår inte riktigt vad jag skulle ge mig på med det blåa för, när kvisten var bra från början men nu är det gjort och jag lär inte rita och måla om den i första taget. Nej nu ska jag ge mig på att måla något annat blommigt för jag har två ramar till.

Ramen förresten, den är Vilserum från Ikea som jag gått lös på med Invild Bolmes distressingverktyg. Se där, äntligen kom den till användning! Själva kvisten har jag ritat med blyerts, sedan fyllt i med tusch och slutligen färglagt med Distress Markers.
5 kommentarer:

Anna sa...

Den är helt jätte fin din tavla. Jag gillar det blåa för det ger lite känsla av himmel.
Du ska se att den kommer att växa i dina ögon med tiden och bli en favorit.
Förtsätt att måla tavlor och visa oss här på bloggen :)

Mvh Anna

Helen sa...

Tycker det ser ut som du är riktigt bra på att måla:)

Marja Seidemo sa...

Jösses va du kan:-) Vilket pillejobb, såååå fint!

Sanna F sa...

WOW den är fantastiskt fin... vilka skuggningar och härliga färger och super fin helt enkelt!
KRAM

Annette sa...

Den är underbar! Såklart att du kan klara något sådant här så bra, det är nog bara du som är överraskad ;) Har man konstnärssjäl så har man.