fredag 15 juni 2012

Nya blommor från Manor House


Idag lanserar Manor House nya blommor! En hel kollektion av gudomligt vackra blommori alla de färger jag älskar och i både olika storlekar och former. Har jag älskat blommorna tidigare så är det inget emot vad jag gör med dessa. De är absolut vackrast någonsin!!!

Jag hittade det lilla söta fågelhuset på Panduro. Egentligen är det meningen att man ska ha en foderboll på en pinne i mitten men jag valde att måla huset, chalka lite och sedan ta några av favoritblommorna som dekoration. Nu ska jag bara få gubben till att hänga upp huset på vägen bredvid min säng. Ingen liten utmaning eftersom han inte är speciellt förtjust i mina önskemål när de involverar en betongvägg.

3 kommentarer:

Karen Shady sa...

this is so pretty Monika... love the new flowers... that photo of your daughter is beautiful xx

Lilo sa...

Så otroligt vackert! SPIKA NU T!!!

Carola sa...

Men åh så söt den blev! :)