onsdag 23 maj 2012

Spellbinders style for Manor House

handgjort kort

Manor House har som bekant underbara blommor. De här heter Spinkles och finns i ljusa klara färger. Här har jag färgat in den klarrosa så att den skulle bli lite mer aprikos eftersom jag misslyckades med att färglägga körsbärsblommorna i rätt nyans a rosa.

Jag är grymt förtjust i formen på kortets kanter. Självklart är det en edgeability från Spellbinders jag använt. Det tog mig dock ett par försök att klura ut hur jag skulle få till vikningen, men när jag begripit var det inte så svårt.

Körsbärsrankan är en av mina egna skisser. Ja jag är helt såld på att rita eget just nu och det enda som hindrar mig är att jag inte kan komma på så många blommor som jag skulle vilja. När man granskar blommorna är det ju faktiskt ganska lika till formen, speciellt om man ska rita dem som stämplar, det enda som egentligen särskiljer dem är storlek, blad och färg i många fall. Så med andra ord, ge mig gärna tips, och då helst inte på rosor som visserligen är vackra men ganska svåra att rita och lite tråkiga att färglägga.


4 kommentarer:

hilde janbroers sa...

beautiful card!!! wow!!!

cissi sa...

Orkidéer och magnolia blommor är mitt förslag på vad du kan testa att rita.

Monnah sa...

Du är ju så grym på att rita! Vackert.

Nenne sa...

Ljuvligt!

Förslag på roligare former: prästkrage, vallmo, gullviva blåklint..tänker på midsommarafteon och sju blommor under kudden...de riktigt klassiska svenska ängsblommrna som de ovan!