fredag 18 maj 2012

Skönheten

Den här layouten är faktiskt inte helt ny. Den var mitt första bidrag till Spellbinders uttagning och den jag gick vidare först. Den vita blomman har jag stansat ut med en av deras dies i papperslera, vilket gjorde att den inte blev så slät i kanterna, andra blommor jag gjort efteråt har jag haft kakmått till och de blev betydligt mer jämna. Dock tycker jag att pappersleran är svår att arbeta med, den torkar gärna och spricker innan jag är klar med den, men lyckas jag så blir resultatet läckert.


Den lilla flugan är så söt. Printad och urklippt. Man måste inte köpa en massa dekorationer, man kan faktiskt göra egna, vilket jag gjort på denna layout.

En utstansad fjäril med en knapp. Knappen har jag klippt loss från en gammal kappa som åkte ut, kanske lite för att jag ville åt knapparna.

Massor av lager på lager. Ändå tycker jag inte att layouten blev speciellt bulkig, men den har lite dimensioner.


Ännu en digital dekoration där jag skrivit rubriken.

Mera lager på lager. Notpappret som syns i bakgrunden har jag rivit ur ett häfte jag köpt på ett antikvariat. Inte speciellt syrafritt med andra ord.

1 kommentar:

Unknown sa...

So pretty- love the bit of Webster's in there and the music paper :)