onsdag 16 maj 2012


I mitt första inägg om den här layouten fick jag bara visa en liten detalj, men för er som inte orkade fortsätta vidare till Spellbinders tänkte jag visa helheten också nu. Det är min kära, vackra mamma som är på fotot.

Körsbärskvisten är min egen design som jag färglagt med Distress Markers, missade du filmen så finns en länk här.  Det är lite lustigt faktiskt för jag har den senaste tiden ritat en hel del blommor som jag använt både på kort och layouter. Det lustiga är att jag hela mitt liv varit ganska säker på att jag inte ritar tillräckligt bra för att kunna använda något av det till något vettigt. Absolut inte något jag kunde med att visa upp. Och hade det inte varit för min pappa hade jag aldrig kommit på tanken att ens försöka mig på att rita. Det var han som sa att "ja ja, de där pennorna verkar roliga, men det finns ju ingen poäng med att färglägga stämplar, rita eget istället."

Jag skrattade naturligtvis åt min pappa, jag kan inte rita, jag har aldrig kunnat det och där slutade diskussionen men sedan bearbetade min hjärna det han sagt och jag satte mig för att testa. Vid det här laget har det alltså blivit en hel del blommor och jag hoppas att de faktiskt en dag kan få bli stämplar på något sätt. Vem vet?

4 kommentarer:

Lilo sa...

Klart de blir stämplar! Och då kommer de säljas (hoppas jag) hos Mollys Scrapbooking!

Bhawana sa...

Gorgeous.....

Marja Seidemo sa...

så fiint:-) Och ni är sååå lika! Jag trodde också att jag inte kunde rita - och därför gjorde jag inte det. Bara för att när jag gick i skolan ritade alla prinsessor med snedlugg och jag ritade bara hundar och hästar som alla tyckte var fula. Nu boostar vi oss själva och RITAR MERA!! YAY!

cissi sa...

Dom måste bli stämplar och jag blir den första som köper dem. Så vackra blommor! Snälla se till att de blir stämplar:)