lördag 14 april 2012

Vänner


Manor House sponsrar denna månad The Color Room och jag har fått äran att skapa som gästdesigner. Det här är min tolkning av veckans skiss och färger. För ovanlighetens skulle gillar jag faktiskt den vita bakgrunden, något jag tycker är oerhört läckert när andra skapar, men som jag själv har svårt för att lyckas med.

Jag vet inte men en layout utan utklippta blommor är liksom inte färdig.Här har jag printat från Graphics Fairy och klippt ut.


 De här kvistarna av blommor är underbara, så precis lagom på mina små layouter.

 De blåa blommorna är nya från Manor House.

Biljetten har jag sparat sedan i somras. Visst är den fin? Jag älskar när det finns verkliga minnessaker på en layout, tyvärr händer det allt för sällan.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Hej Monika! Urfina LO:s du gjort som vanligt!
Tänkte höra med dig om du kan tipsa om nån bra sida för att ladda ner digitala stämplar/brushes/dekos...Jag är som du inte särskilt intresserad av bilder på barn, nallar och sånt utan är ute efter blommmor och liknande som man kan skriva ut och kanske färglägga själv. I en video du har här med en tutorial om att färglägga har de t ex en sån tjusig blomma...Skulle verkligen vilja lägga vantarna på nåt liknande:) Men tycker inte jag hittar nåt vettigt när jag googlar runt...
Tack,
Hanna

Hanna sa...

Tack för fina ord hos mig Monika:) Lite "moma-stil" på den LO:n faktiskt ju!

Hittade några blom-digi-stämplar på mygrafico.com, men skulle gärna vilja ha fler. Hos mig finns då efterfrågan men jag vet inte, de flesta andra verkar ju nöjda med barn och andra figurer...
Ha det:)

Sanna F sa...

Så vackert som bara du kan göra!
Kram

Sylvia Blum sa...

Gorgeous, Monika! Totally adore your style! Love the circle punched photos!
Sylvia xx