tisdag 3 april 2012

Ett litet grattiskort


Som jag nämnde i ett tidigare inlägg är jag inte mycket för sockersöta barnmotiv på stämplar. I alla fall inte för att skapa kort med och ge bort till vuxna. Det känns liksom... fel.

Därmed inte sagt att jag inte tycker att det är oerhört kul att färglägga motiven, i alla fall i brist på annat, och i alla fall med mina nya leksaker, Tim Holtz Distress Markers. Efter att inte kunnat färglägga på en vecka har jag minst sagt abstinens....

Just det här kortet är tänkt till ett barn, för av någon anledning så verkar Isabel tycka att det är roligare att ge bort mina kort än sina egna. Jag förstår inte riktigt varför, för hon skapar jättefina kort själv. Men eftersom det nu är på det viset så får jag väl helt enkelt göra några kort som passar hennes kompisar. Fast det förstås, så fort just det här kortet blev klart bestämde hon sig för att det skulle vara hennes. Vad hon ska ha det till vet jag inte, men med den inställningen lär det bli svårt att göra ett litet lager av barnmotiv-

Allt material på kortet, inklusive den söta stämpel hittar du hos Mollys.


1 kommentar:

Astrid Maclean sa...

What a gorgeous card! No wonder Isabel wanted to keep it! (At least that's what my Google Translate told me lol.)

Good to see you are managing to do some project again too!
Hugs from snowy Scotland....