måndag 12 mars 2012

It was an itsy, bitsy, teenie, weenie, yellow polka-dot bikini...

 ...well... not quite, it was white, wasn´t it?

Med min förkärlek till prickar gick Isabels bikini rakt in i hjärtat så fort jag såg den. Hade det varit möjligt hade jag köpt en i varje storlek tills hon fyller arton...

Här har Manor House utmanat sin dt med att skapa på vit bakgrund. Inte den enklaste utmaningen kan jag säga då jag verkligen tycker det är ursvårt att skapa på vitt fast jag sitter och formligen dreglar över varenda layout jag ser på vit bakgrund. Här syns ett av mina mindre lyckade försök.

Manor House förresten släppte i dagarna helt nya blommor, helt perfekta till sommarens foton som nu, när min längtan efter sommaren är störst, lämpar sig helt perfekt att scrappa. Vill ni köpa de här blommorna så kan jag tipsa om att Mollys har dem.

Och så vidare till en "liten" nyhet jag måste få dela med mig av. Uppmärksamma läsare har noterat att jag deltog i dt tävlingen för Spellbinders. Jag kom så långt som till tredje ronden men blev inte bland de uttagna till designteamet. Däremot har jag nu glädjen att avslöja att jag är en av deras fyra internationella bloggare!!! Mer om det kan ni läsa här. Än är inte alla detaljer klara men eftersom nyheten nu är officiell från Spellbinders sida så kan jag ju okså få berätta om den.

De andra som också fått äran att kalla sig International Spellblogger är:

Monika Martinson - Sweden (det är jag det!)




2 kommentarer:

pysselpetra sa...

Ljuvlig

Chloe sa...

Just gorgeous! Love the big bow!