lördag 17 mars 2012

Inget märkvärdigt


Jag gjorde en sådan här till min dotter för något år sedan. Hon älskar ju att pyssla och bokstäver var just då hennes passion. Hennes bästis ville ha en likadan. Först när hon sa det trodde jag nog att hon skulle glömma bort det men flera månader senare, när hennes födelsedag närmade sig var detta vad hon önskade sig.

Det är ju inte precis svårt att göra en liten minibyrå av tändsticksaskar och med blommor från Manor House blev den riktigt söt tycker jag. Lilla bästisens favoritfärg är gult, inte mitt förstahandsval och jag fick leta länge efter gula papper. Till slut fick det bli denna med stjärnor på, från Nikki Sivils.

3 kommentarer:

Sylvia Blum sa...

awww.. Monika, this is just too cute! Love your box with all the flowers! TFS!
Sylvia xx

Cath. sa...

Å så söt!
Kanske en sån jag ska göra med alla sparade tändsticksaskar =D.
Kram på dig!

Monnah sa...

Kompisarna till våra tjejer är väldigt tacksamma över den pyssliga mamman och tycker sådana här presenter och pysselmaterial är riktigt roligt att få! Vilken fin ask och vilken bra idé!