torsdag 8 mars 2012

En snurrig dag

Den här layouten gjorde jag för ett tag sedan med material från Mollys. Jag vet inte hur din skapandeprocess är men min är definitivt inte helt förutsägbar.

Jag hade fått papper av Lilo från October Afternoons farmhouse. En hel del gick i turkost, just den där turkosa jag gillar så mycket, som inte är så skarp och som kanske inte ens heter turkos. Hur som så ställde jag in mig på att skapa i de färgerna men jag hade inga foton som skulle passa riktigt bra, i alla fall inte de jag ville använda. Så jag löste det genom att ändra tonerna i fotona och vips passade de med papprens färger. Sedan satte jag mig ned för att skapa. Min vana trogen höll jag på ett långt tag med att prova mig fram, jag bytte, lade till, tog ifrån, ja jag är ju inte direkt snabb... Och så slutade med denna layout. Det är ju inte direkt många papper som går i turkost... och min rosa topp hade funkat perfekt utan att tonas ned.Biljetten har jag redigerat lite själv. Tittar man noga ser man att det står Gröna Lund.


Etiketten är från en butik mitt emot jobbet. Adventsänglarnas butik.

Ett gammalt grattiskort från Graphics fairy fik hänga med. Jag älkar fotot på Isabel, på väg in till te-kopparna.

2 kommentarer:

Marita Johansson sa...

Kanonfint

Trevlig helg

Lucia sa...

Hi! What a beautiful work! I love the details and your style in general, loooove the flowers! love and hugs from italy xxx Lucia