lördag 11 februari 2012

Not my idea, but a cool one

Här om dagen blev jag inbjuden till Pinterest och en av de första bilderna jag hittade var ett på ett tangentbord som var altrat med washi tape. Jag visade sambon som meddelade att det där är ett Apple tangetnbord. Jag har ingen Mac så jag gjorde nog en trist grimas.
Tre sekunder senare lade han ovan tangentbord bredvid mig med ett skumt uttryck i ansiktet, varpå jag genast lade en beställning på washitape. Dagen efter testade jag tangentbordet och mina mungipor åkte ned igen. Varför? Jo för om du tittar noga ser du att detta tangentbord endast är utrustad med en shift-tangent och den sitter på fel sida. Jag kan meddela att det inte är helt enkelt att vänja sig vid.

Nu har jag en gubbe som ibland gillar mina galna infall.Eller snarare om de involverar teknik. Några timmar senare ringde han från jobbet, kopplade upp sig mot min dator och styrde om tangenterna i tangentbordet så att shift nu sitter på rätt sida. Jag och Isabel gick genast loss med washitapen och nedan ser du resultatet.

Medan jag ändå höll på fick sig musen också några varv med favoritmönstret.


12 kommentarer:

pysselpetra sa...

wow förstummad och faktiskt gjorde ditt pimpade tangentbord mig glad :)

Carola sa...

Men så häftigt! Pinterest är verkligen en kanonsida när man behöver idéer och inspiration. Kul att din man också gillade idén :). Ibland är dom också bra å ha ;).
Kram

Linda sa...

Så läckert!!! Jag vill också ha ett sånt tangentbord!
Har du stansat ut alla rutorna eller hur har du fått runda fina hörn?

Lilla07an sa...

Helt underbart! Jag som precis fått min gubbe att ge bort sin gamla väckarklocka till mig så jag kan altra (precis som du skulle göra när vi va hos dig förut). Kanske jag ska "sno åt mig" ett tangentbort också....hm. Fast vi har inte mac.

Lilla07an sa...

Hm, jag var fräck och pinnade den här ;)

Sockergrynet sa...

Gisses så snyggt det blev! Pinterest är allt bra att ha!

Anonym sa...

Coolt! sa min man när jag visade han ditt underbara tangentbord. Få se om jag våga "apa" efter :-)

/Lola

Tigerblomma sa...

Men vad läckert! Kul när det dyker upp nya saker att piffa till.

Laila sa...

Härligt! Har sett den bilden jag med. Man kan ju inte bli annat än glad! :-D

Marja Seidemo sa...

Så fint det blevt!! Jättefräckt. Jag har en alldeles ny laptop, vet inte om jag vågar mig på att pimpa den...;-)

Annette sa...

O.M.G.!! Så läckert!! Jag som är för rastlös fär att altra saker blir ju riktigt sugen på att härma dig! Vilket jobb ni lagt ned!!

Ps. Har ju inte FB, så nu är jag helt lost... Undrar hur det gick med lilla missan?

Kram

Carina Lindholm sa...

SNYGGT!!! ett sånt fint tangentbord vill jag också ha..:)