tisdag 7 februari 2012

Lovely


Så här fint och välmatchat kan det bli om man använder sig av Mollys shabby-kit. Här har Lilo kombinerat ihop papper från Kasiercraft och Basic Gray och man skulle kunna tro att de två inte går att bixa ihop på samma layout, men se, det är inga som helst problem. Det gäller bara att klippa ut mönstren.

Att klippa mönster är som ni vet en av mina passioner. Jag skulle nog klara mig helt utan dekorationer också om jag bara fick riktigt bra mönsterpapper att klippa i. Tyvärr tycker jag att det gått någon slags copy-paste hysteri i scrapbranschen och varenda tillverkare gör likadana papper, antingen med grafiska mönster eller blommor och fågelburar i kanterna. Det är som om ingen vare sig vågar eller har fantasi nog för att göra något eget och skulle någon mot förmodan göra det är det ingen butik som vågar ta hem det får då är det ingen som köper. Men seriöst, hur kul är det att köpa papper efter papper som vid en hastig anblick skulle kunna vara samma, eller åtminstone höra ihop?

Hm... hur var det jag egentligen hamnade i denna diskussion? Strunt samma. Visst är min dotter vacker? Och visst gillar ni min helt egentillverkade blomma? Den i papperslera?

Allt annat kan ni köpa hos Mollys. Min dotter är INTE till salu.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Det finns en liten flik uppe på sidan där det står Mode för Kärringar?! Hur går det med den? Har du gömt dig i vinterpälsen den senaste tiden? :):)
ninaerica

Lilla07an sa...

Håller helt och hållet med dig. Både i att det är roligt att klippa ur element ur mönsterpapper och att tillverkarna gör "liknande" papper. Helt fantastisk layout, som vanligt ;)
Du måste skicka mig ett meddelande om hur det gick med katten. Jag har tänkt på den hur länge som helst nu.