torsdag 9 februari 2012

Love to dance

I somras när vi var i Turkiet var det minidisco varje kväll. Jag måste erkänna att det inte var precis vad jag föreställt mig men definitivt mycket bättre. En superduktig och trevlig tjej ledde dansen och visade alla rörelser och barnen härmade med stor koncentration efter, och jag kan berätta att koncentration krävdes, helt klart. En del av danserna var inte direkt oavancerade, snarare tvärt om. Inte ens vi vuxna lyckades hänga med.

Man skulle kunna tro att de inte tyckte det var roligt att döma av bilderna men då tar man miste, hela vår kväll fick planeras efter discot och inte en endaste liten minut fick missas!

De underbara blommorna är självklart från Manor House och en del av dem hittar du numera hos Mollys!

 På rubriken har jag faktiskt duttat crackle paint men det syns förstås inte.

Incekum Beach hette vårt hotell. Jag tog med mig de små förpackningarna med tvål och liknande. Det gäller att planera för sina layouter.