torsdag 2 februari 2012

Krispigt vitt


Ett av Inspirationstidningens teman var krispigt vitt. Jag gjorde en digital layout och skrev dessutom en liten artikel om hur man kommer igång med att skapa digitalt. Är ni nyfikna föreslår jag ett besök här.

Fotona är förstås från Sälen som vi besökte strax innan jul. Tre perfekta dagar med nysnö, skidåkning, mysig stuga med öppen brasa och allt man kan önska sig. Jag som hatar vintern älskar snö och kyla. Nu snöar det förstås här utanför med men det är ändå inte riktigt så mysigt än som det var i Sälen, men vem vet, det kanske kommer. 

Nu vet jag att flera av mina kära läsare är nyfikna på vem som vann mitt lilla blogcandy. Jag tänker hålla er på halster ett litet tag till och avslöja vinnaren i nästa inlägg. När den kommer? Hm... ja, det är ju för mig att veta och er att gissa.


Inga kommentarer: