torsdag 12 januari 2012

Tio blommor!

Denna gång var utmaningen från Manor House att använda 10 blommor på en layout. Ni som känner mig tror er veta  att det inte är så stor utmaning för mig, men faktiskt är det inte helt självklart att få in tio blommor på en A4 layout. På något sätt saknas platsen för alla dekorationer jag vill ha med, samtidigt som jag gärna vill ha lite "white space" som ju sällan är vit hos mig. Men genom att kombinera ihop blommorna gick det till slut. Jag gillar de enkla, platta blommorna från Manor House, nästan lika mycket som de andra, dessa går ju att kombinera på massor med sätt.

Här har jag satt ihop två olika blommor.

Och här har jag satt ihop flera av samma, de är så skira och vackra i all sin enkelhet, i kontrast till de mer "avancerade" blommorna.

5 kommentarer:

Стокли sa...

Lots of flowers, and they all look good together=)

Malin/malwa sa...

De nere i vänstra hörnet, när du satt ihop ett par platta och knapp... Mmmm... Lovely! :)

Carola sa...

Mycket läcker lo :P

Beatemor sa...

Flott layout du har laget :-)

Dusty McRae sa...

Cute Layout and GREAT pic!!!