tisdag 10 januari 2012

Gammalt blir som nytt


I vintras köpte jag mig ett par nya stövlar på rean, de är lårhöga på mig. På Isabel är de... ja istället för byxor kanske? Hon älskar dem och har önskat sig ett par likadana fast utan klack ända sedan dess. I julas kom jultomten med ett par snarlika med kilklack och päslfoder. Lyckan var fullständig.

Här har jag skapat med riktigt gamla papper, men visst är de snygga tillsammans? Jag tror inte en enda är tillverkad av samma tillverkare. Och finns det något snyggare än prickigt?


Inga riktiga blommor på denna layout, men man kan faktiskt få till ganska mycket dimension med bara 3D-kuddar. Kan du föreställa denna layout utan 3D-kuddar?

Jag älskar ju att klippa mönster. Har jag de rätta papprena behöver jag inga dekorationer alls.


2 kommentarer:

Vibeke sa...

Så heldig hun er!!:)
Nydelig layout du har laget:)

Carola sa...

Åh vad snyggt. 3D-kuddar kan göra underverk med en layout :P