torsdag 26 januari 2012

Fortfarande chans att vinna blogg-candy


Det har varit lite tyst i bloggen nu, ovanligt länge faktiskt. Man skulle kunna tro att jag slutat både att blogga och att skapa men så är det naturligtvis inte. Jag skapar för fullt och försöker hitta både kreativitet och inspiration för den avslutande utmaningen hos Spellbinders där jag ju gått vidare till tredje ronden av dt-uttagningen.

Jag kan inte berätta vad utmaningen är men jag kan berätta att det fanns noggranna instruktioner som inte var helt enkla att få ihop i samma alster, speciellt som mitt alster är ett kort. Men som vanligt går jag igång på utmaningar, speciellt på svåra sådana så jag har faktiskt skapat två kort redan, nu återstår det svåra att välja ut ett av dem att skicka iväg. Jag har som vanligt inga som helst förhoppningar på att klara mig ända fram i tävlingen men även om jag kommer att bli djupt besviken och säkert deprimerad ett bra tag så har jag haft oerhört kul på vägen och skapat minst tre alter som jag är grymt nöjd med. Och snart kan jag visa dem så att det inte blir så tomt i bloggen här.


Under tiden tipsar jag er om att ni fortfarande har chansen att vinna både min egen candy och en massa blommor hos Manor House! Missa inte det!

Dessutom, till helgen som kommer, i en dator nära dig!


Inga kommentarer: