lördag 28 januari 2012


Den senaste tiden, kanske dryga året rent av, har jag liksom varit i jakt på min nya stil. Jag var trött på den gamla, och jag lockades av allt vackert jag såg överallt, skapat av andra som är så mycket duktigare än jag. Så som Clean and simple till exempel. Problemet är bara att jag inte kunde hålla mig till att inspireras av bara C&S utan tittade samtidigt på allt annat som dök upp, varje stil, varje scrappare har ju sin egen speciella skönhet och gjorde sin stil på sitt eget sätt. Det är inget problem i sig, problemet uppstår när man som jag försöker inspireras av alla man verkligen tycker är duktiga och kombinera det på en och samma layout. Då får man något som detta. Helt omöjligt och totalt misslyckat.

Ju längre tiden går, desto mer inser jag att jag måste hitta tillbaka till min egen stil, för jag hade ju en sådan förut. Jag måste sluta experimentera eller åtminstone experimentera med en sak i sänder och apa efter en konstnär i taget. Och mitt i allt detta experimenterande måste jag hitta tillbaka till det som är "jag". Frågan är bara vart "jag" tog vägen egentligen...

Så... nu gäller det att sluta härma efter och skapa eget. Punkt. Slut.

De makalöst vackra blommorna på denna layout kommer självklart från Manor House. Snart i en butik nära mig - Mollys!

Inga kommentarer: