torsdag 5 januari 2012

Blommor från manor House

Den här gången var en av utmaningarna för månadens uppdrag att skapa med våra favoritblommor från Manor House. Jag måste säga att det var ganska svårt för jag gillar alla blommor jag hittills fått glädjen att skapa med, men till slut fastnade jag för de små kvistarna i gult som heter Taneisha och finns i rosa och lila också. De har den precis perfekta storleken för att rymmas på mina layouter och för att komplettera varje blomsterdekoration utan att bli för lång. Har du möjlighet att få tag på dessa blommor är de absolut värda sitt pris kan jag lova!

Papprena är från Nikki Sivils. Jag älskar de klara färgerna även om det alltid är en utmaning att skapa med dem, men slutresultatet brukar jag bli nöjd med. Tyvärr är mitt uppdrag för Nikki Sivils slut nu och jag blev dessutom tvungen att avsluta det några månader i förtid på grund av tidsbrist, men jag kommer nog fortsätta använda och älska materialet ett långt tag till då det så perfekt till glada, spralliga foton som dessa. Något som jag verkligen kommer att sakna från Nikki Sivils är de fantastiska dekorationsarken och klistermärkena som följer med varje kollektion, de gör det så lätt att dekorera en layout!


Jag har använt symaskinen igen, oftast är jag för lat för det numera.

Närbild på de tillhörande klistermärkena. Arken är generöst tilltagna i 12x12 storlek!

Vad vore scrapbooking utan 3D-kuddar? De bästa hittar man hos Mollys.

Älskade blommor!

4 kommentarer:

La Vikinga sa...

Så vackre blommor! Passar bra till din LO och de färgglada papperen!

La Vikinga / Charlotta

Marita Johansson sa...

Helt underbart
Kramis

Maja Stokk / eyovine sa...

Underbar!! Du är bäst på att kombinera blommor till alla slags papper. Gillar dessutom dina liggande A4:or... blir sugen att göra några själv också.

Kramiz Maja

pysselpetra sa...

cool, kul och snygg