söndag 11 december 2011

Meloner


Jag är fantastiskt stolt och glad över att få designa för Manor House, just den här gången är jag lite extra glad för Manor House sponsrar organisationen World Vision. För dig som inte vet  World Vision är så är det en kristen hjälporganisation som arbetar med barn och deras familjer. Genom att köpa just de här blommorna som finns på den här layouten, bidrar du med en summa pengar som går till barn som drabbats av svälten i Afrika.

 Fotot är taget i somras i en turkisk saluhall.
De stora blommorna har jag mistat lite, inte för att de behövde det egentligen utan mest för att jag tyckte det var kul.

Inte vet jag vad vattenmeloner har för blommor, om de ens blommar men de här små gröna är definitivt melonblommor från och med nu.

Chipboardekorationen fick också en dusch med mist, den blev lite svagt guldglittrande. Väldigt vackert tyckte jag.

Min käraste dotter älskar att dra ut "dralappar" jag försöker skriva något litet på dem, det är inte alltid det lättaste, men när man om några år bläddrar igenom albumet är det alltid lika kul att läsa det som står.

5 kommentarer:

AnneiSkogen sa...

Så utrolig lekker!! Fantastisk pyntet med mange lekre detaljer. kan ikke se meg mett på denne!

Стокли sa...

I love the way you arrange the details=)

Karen Shady sa...

what a beautiful, summery layout. Love the MHC flowers, and all the beautiful little details... havea wonderful Christmas my dear friend xxxx

Bridget Larsen sa...

Gorgeous layout and Congratulations on making it through round 1 of Spellbinders Design Team 2012

Anonym sa...

Underbart blogginlägg! och tack för din kommentar i min blogg! Grattis även du min vän till uttagningen till round2 hos Spellbinders! Håller tummarna för dig
KRAM
Katarina