söndag 4 december 2011

Manor House

Det här var faktiskt den första layouten jag gjorde för Manor House, av någon anledning föll den i glömska och jag har inte visat den förrän nu. Kanske för att jag faktiskt inte är speciellt nöjd med layouten. En bidragande orsak till mitt missnöje är självklart fotot. Jag gör mig helt enkelt inte på bild. Det är slöseri med tid att scrappa mig själv.


Jag har sytt med maskinen fast utan tråd, sedan har jag fyllt i hålen för hand med broderigarn. 
Jag tänker alltid på min farmor när jag syr för hand, det är tack vare henne som jag har garn att sy med, massor av garn, i alla de färger. Det var hon som köpte dem för säkert 30 år sedan.

 Glittrigt papper med riktigt glitter som jag stansat ut för rubriken. Innan jag fick min BS körde jag pappret i Gazellen. Jag kan inte rekommendera den övningen till er som har en Gazell. Kniven gillade inte alls glittret.

 Tja... vad ska man säga. Det är bara en siffra. Ingenting annat.


Fantastiskt vackra rosor från Manor House.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Неймовірно гарно!!! )))

AnneiSkogen sa...

Så utrolig nyyydelig. Fin effekt med å bruke så lite bilde.