fredag 30 december 2011

Jul för Manor House

Jag vet inte hur ni har det men jag har alltid lika svårt att hålla koll på just julbilderna, vissa julbilder blir scrappade genast medan andra får vänta på nästa års julppapper vilket innebär att de hinner bli ett år gamla. Det innebär också att jag inte riktigt vet om just den här bilden redan blivit scrappad eller inte. Just den här bilden har nog inte blivit scrappad, den är från förra julen och är sådär stämningsfull som en julbild ska vara.

Papprena är underbart vackra The Scrap Cake, tyvärr hade jag dock lite svårt för dem av någon anledning vilket gör att resultatet blev lite... knepigt.

De söta små barnen är utskrifter från The Graphics Fairy


Framsidan av ett nothäfte, också detta hämtat från min favorit site the Graphics fairy. Jag har mistat lite ovanpå hela layouten när den blev klar vilket fick en lite vintrig, frostig effekt.

Jag är kär i alla dessa blommor från Manor House!

Kvisten med vitt, spiralen och bladen hör ihop med den stora rosa blomman till höger i bilden.

Lite grann syns glittereffekten här.

1 kommentar:

AnneiSkogen sa...

Så utrolig vakker! Nyyyydelige detaljer. Blomstene var så utrolig vakre. Likte godt at du har brukt utradisjonelle jule-farger.