onsdag 9 november 2011

Time flies


På hotellet vi bodde i Turkiet i somras fanns denna makalösa klocka. Samma morgon som detta foto togs hade en av hotellets fotografer fotograferat och instruerat Isabel vid poolen, när jag sedan skulle fota visste hon exakt hur man skulle posera.

Med själva layouten är jag nog inte speciellt nöjd, den blev en aning rörig tycker jag, men den var väldigt rolig att göra, jag vet inte hur många olika kladd, mist och dylikt jag har använt för att få till effekterna. Det mesta är självklart Donna Salazars nya mixd media och Smooch Spritz.

Detta är också min sista layout för Donna Salazar då det är en av teamen jag valt att sluta i som jag nämnde i ett tidigare inlägg. En dag kanske jag ångrar  mig för detta med smet och klet blir roligare för varje layout jag gör.


Fjärilen fick lite cracle paint på sig. Chipboard dekorationen färgade jag först med en stämpeldyna och mistade sedan på. Eftersom den blev lite blank fäste inte misten överallt vilket gav det hela en rätt rolig effekt. 

Mer utskrifter från Graphics Fairy. Både flugan och fjärilarna. Den vackert formade journalingspoten är dock Donna Salazars fast den har fått en del klet och kladd på sig.

Även rosen är från Graphics Fairy


1 kommentar:

Desirée-ScrapDees sa...

how sweet! What a lovely details you used, so beautiful!