söndag 13 november 2011

Sommaren 2011

I fredags när jag tog en snabb lunchpromenad var det definitivt snö i luften. Jag kan faktiskt längta riktigt mycket efter en riktigt vit och isande kall vinter, nästan lika mycket som jag längtar tillbaka till sommaren nu.

Det enda jag inte är speciellt förtjust i är just den här tiden på året. När löven har fallit och börjat bli sådär trista och tråkiga på marken och träden står kala och gråa som frusna soldater från vinterkriget med sina spretande fingrar som riskerar att förfrysa. Det finns nog ingen tråkigare period på året än just denna, då allt står naket och kallt, precis innan advent och de tända ljusens tid. Det enda som kan slå den här perioden i tristess är kanske den som kommer efter jul, när alla vackra ljus är nedtagna eller har suttit uppe tillräckligt länge för att kännas uttjatade, snön lyser med sin frånvaro som den gör ibland och våren känns en evighet bort.

Jag längtar tillbaka till sommaren, och eftersom jag valt att göra något åt saken tänkte jag bjuda er andra på några minnesbilder medan jag själv smuttar på en paraplydrink i sommarnatten. Snabbar ni er in till Mollys kan ni just nu få köpa dessa fantastiska självscrappande papper till ett helt oslagbart pris.

Bilderna på layouten är tagna i somras i Örebro. På första bilden från vänster det enorma gosedjuret som inte var det minsta gosigt att krama, andra bilden vår fina nya husvagn som vi inte alls skulle köpa, tredje bilden behöver inte förklaras medan den fjärde är en illusion. Femte bilden föreställer en oerhört tråkig syssla som just klarats av, helt utan att det varit minsta tråkigt tack vare den sköna miljön. Sista bilden är slutligen återigen den nya husvagnen.


Visst ser det ut som körsbärsblommor? Man kan i alla fall låtsas. Eller hur?

Fågel och fjäril passar bra till bilder från vår lilla stuga. 

Jag gjorde egna alfapetbokstäver. Är det någon som spelar Wordfeud? Själv glömmer jag alltid bort att jag börjat spela och åker ut för att jag är för långsam. Sedan att jag suger på Alfapet behöver vi kanske inte nämna.

Jag älskar den här lilla vita ramen. Verkligen pricken över i:et. Och så lite mer körsbärsblom som jag hittat i mina gömmor.3 kommentarer:

Desirée-ScrapDees sa...

this is really lovely, beautiful!

Ulle sa...

Så vackert!

Стокли sa...

Self-made Scrabble letters!
The white frame is cute, I like it too=)