måndag 7 november 2011

Skisstolkning

Ni som följer min skissblogg har kanske sett min senaste skiss. Jag kan avslöja att jag oftast när jag skapar en skiss börjar med layouten och ritar därefter skissen. Det är fusk, jag vet, men jag är fullståndigt värdelös på att tolka skisser. Layouten ovan är ett perfekt bevis på det.

Jag var fast besluten att följa skissen, jag till och med mätte fotonas storlek på millimetern och använde samma typ av urklippt blomma som jag använt i skissen, och vad blev resultatet? Pannkaka alltihopa. Jag fick sluta med att skära av nedre biten av layouten för att få någon slags balans, vilket resulterade i en rörig och överdekorerad layout. Utan journaling!


2 kommentarer:

Marja Seidemo sa...

gillar hur du bäddat in dina foton i blommorna.Snyggt!

Frideborg sa...

Otroligt vacker med mycket detaljer och framför allt underbara höstfärger./Marina