torsdag 3 november 2011

Nu är det påsk igen...


Av någon märklig anledning, som jag faktisk inte riktigt greppat, ville australiensarna (sötaste Nerrida, vår DT-koordinator på Manor House Creations) att vi skulle skapa i kombinationen gult, rött och blått. Jag borde lyssnat bättre när jag läste så kanske jag förstått anledningen, men jag tror att det har något med våren att göra? Kanske någon slags helg? Ja ni ser ju vilken komplett idiot jag är ibland.

Fast att jag inte förstod anledningen berodde nog på att jag såg orden red, yellow and blue och ungefär där gick min hjära och lade sig ned för att dö en smula. Det är ju färger som är helt omöjliga att kombinera, speciellt som jag bara hade fått de skarpaste nyanserna av just de färgerna.

Men... jag gillar ju utmaningar och någonting, en magkänsla snarare än en tanke, fick mig att bläddra igenom kort från i påskas, och där var ju färgkombinationen, i alla fall nästan. rött, blått och gult. Och så himla tokigt blev det väl inte?

 Ja, nu sådär tre år senare har till och med jag fått en sådan här i min ägo. så vackert!

 Lite utklippt från något papper är ju nästan ett måste.

Som sagt, inte mina färger men så läckra!

2 kommentarer:

Desirée-ScrapDees sa...

thi is really beautiful, i love it!

Larisa sa...

Love the flowers you used here - all is so much harmonical!!