fredag 4 november 2011

Fashionista


Min lilla sötnos ställer inte längre alltid snällt upp på att fotas. Det är helt upp till ögonblickets ingivelse vad jag får för bilder på henne. Just den här kvällen var hon välvilligt inställd och poserade fint i ungefär tre sekunder innan hon började göra miner. Men klänningen älskade hon verkligen.

Här är det Manor House Creations som står för blommorna och The ScrapCake som står för papper. Detta är också min tolkning av månadens skissutmaning hos Manor House. Skutta över dit och titta på de härliga priserna!


Hotellets namn och årtalet syns på det här söta tygmärket. Jag älskar detaljer som faktiskt är äkta minnessaker.3 kommentarer:

Desirée-ScrapDees sa...

how lovely!

Larisa sa...

It is so beautiful! Love the photos a lot! The scrap page looks fantastic! Great job!

Cath. sa...

Härlig layout! Underbar min där ;D!
Kramar i massor!