lördag 1 oktober 2011

VINNARE!!!!

Är ni nyfikna på vem som vann allt detta godis??


I så fall ska jag berätta att jag nu skrivit till fingrarna blödde, för jag gjorde på det hederliga gammaldagsa sättet - skrev en lapp för varje deltagare som var med i utlottningen. Ni som inte ville följa min blogg fick bara en halv lapp...


Nej, nej... jag lovar så gick det inte till. Alla fick två lappar, utom ni som inte valde att följa mig. Rätt ska vara rätt.

Jag skrev med en grön penna. När den tog slut fick jag skriva med en grå som knappt syntes och när den inte syntes heller så bytte jag till en tråkig gammal blyerts. När jag kom till sista namnet insåg jag att jag faktiskt kunde ha kopiera alla kommentarer, skrivit ut dem och klippt ut dem. Då skulle jag kanske inte ha kramp i fingrarna just nu. Eller använt den där automatiska generatorn som alla använder. Fast då hade jag inte behövt leta rätt på min bruna hatt, den där som jag blev av med på bussen till Göteborg 1782 eller ungefär lika länge sedan, och jag hade inte behövt be gubben att dra en lott...

Va, vill ni att jag ska sluta nu och komma till saken?

Okej.

Vinnare blev flickan som skrev detta:

Superfin candy, vill gärna vara med. Har lagt bilden i sidbaren och länkat tillbaka hit.

Ha det toppen!!!


Grattis Johanna!!!


Lägg in din adress som en kommentar så får jag den i mejlen. Jag kommer naturligtvis inte publicera kommentaren.


3 kommentarer:

Marita Johansson sa...

GRATTIS Johanna

Becca sa...

Varför göra det lätt när man kan göra det svårt ;)

Grattis Johanna!

Johanna Thelin sa...

Tack för den smarriga candyn som landade i brevlådan idag =)

Ha en fin dag!!