lördag 15 oktober 2011

Tygblommor


Härom helgen lekte jag med lite tyg, mister och nya inks från Donna Salazar. Jag fick helt plötsligt en massa idéer i skallen som jag var tvungen att prova. Jag vet, de är ju förmodligen inte helt originella idéer men det var ändå kul att prova dem. Ovan ser ni resultatet.

Om någon är nyfiken på hur man gör så finns en steg- för stegbeskrivning hos Donna. Har du nytta av den är jag tacksam för att du lämnar en kommentar där.

En av blommorna hamnade på det här lilla julkortet. Jag som aldrig ens orkar skicka iväg mina julkort...


De övriga fick pryda ett gäng nya diadem jag köpte till Isabel. Tyvärr hade hon absolut ingen som helst lust att posera men de här blev min klara favorit. De är ganska stora, nästan som en liten pillerhatt på hennes huvud och hon är såååå söööööt!
2 kommentarer:

Angelica sa...

Jättefina blommor!!!

Carola sa...

Åh vad fina. Jag tycker också om att göra egna blommor, av diverse materail :P.
Hehe, skönt att höra att de finns fler än jag som e för lat för att skicka iväg julkort. Förra året gav jag iaf 3 st :).