fredag 28 oktober 2011

Sista för Skaparlusten


Jag har designat för Skaparlusten sedan 2008. Det har varit en helt fantastisk tid och jag har känt mig oerhört glad och tacksam över allt underbart jag har fått glädjen att skapa med. Tusen tack Ilona för de makalösa kit jag fått sätta händerna i.

Tyvärr har allt ett slut. Efter den senaste tiden med allt för många uppdrag har jag insett att jag inte längre skapar för att det är kul alltid utan för att det är ett måste. Mina uppdrag har blivit en plikt och när jag började med denna underbara hobby lovade jag mig själv att det aldrig skulle få vara annat än ren njutning. Av den anledningen har jag nu fattat ett antal svåra beslut. Jag har sagt adjö till nästan alla mina uppdrag. Kvar blir jag på Mollys och hos Manor House.Mollys valde jag för att Lilo är en av mina bästa vänner och för att hon står ut med mitt just nu sporadiska skapande. Manor House... ja, jag tror inte jag behöver förklara varför jag blir kvar där.

Därmed inte sagt att jag aldrig kommer att söka nya uppdrag. Jag är en tävlingsmänniska (tog mig närmare 40 år att inse) och en utmaninsscrappare. När jag känner att jag har tiden, orken och lusten igen kommer jag att skicka in mina ansökningar och hoppas på tur. Och har jag inte tur så får jag väl utmana mig själv.

Fotot på layouten tog jag i förra helgen när mina föräldrar var här. Vi gjorde en liten utflykt till Torekällberget. Såååå mysigt!

Lite utklippt mönsterpapper funkar som dekoration.

En brads från Grapic 45. Jag tog bort själva baksidan för att den inte skulle bli så hög.

Jag har använt 3d-kuddar för att inte rubriken ska ligga platt.


6 kommentarer:

Desirée-ScrapDees sa...

how lovely!

La Vikinga sa...

Den blev jättefin! Gillar alla olika formerna på papperen - det är väl Bo Bunny?

La Vikinga / Charlotta

Maja Stokk / eyovine sa...

Underbara mustiga färger och supersnyggt blev det!
Klok du som kliver av uppdrag när det blir ett måste..

Kramiz maja

Annette sa...

Här händer något i ditt skapande, tror jag? Gillar det liggande formatet och jag fullkomligt älskar hur du använder flera färger - så snyggt!

Lilla07an sa...

Verkligen älskar den här layouten. Så underbart härlig. Jag tycker du gjorde dem mustiga färgerna till dina egna här. Helt fantastiskt.

Du har tagit kloka beslut för din egen skull. Som du säger, det är bara söka nya uppdrag om andan faller på.

Kram /Maria

AnneiSkogen sa...

Så lekkker denne var. Utrolig nydelige farger!!!