söndag 30 oktober 2011

Love - Marianne Design

Livet blir sällan som man drömde att det skulle bli när man var barn. Lyckliga slut förvandlas till daglig slentrian och det är inte sällan man undrar hur det egentligen gick till, att jag står här och nu i vardagen, när jag skulle växa upp och bli en prinsessa och leva lycklig i alla mina dagar med den där stilige prinsen.

Men om jag tänker efter så inser jag att det här livet är kanske det bästa liv jag har och trots utmaningar och slentrian är det mitt lyckliga slut. Framför allt är det upp till mig och ingen annan att göra det bästa av det jag har. För när allt kommer omkring, det är bara om man ibland har det jobbigt och trist som man verkligen kan uppskatta det som är bra. Livet är inte en dans på rosor, men med rätt inställning kan man komma långt.

Den här layouten har jag skapat till AOS-tidningen. Genom en händelse fick jag kontakt med Marianne på Marianne Design och hon var generös nog att sponsra oss med en del material. Här har använt mig av en doily som heter LR0185, och en fågelbur som heter LR0147.6 kommentarer:

Desirée-ScrapDees sa...

wow this is really lovely! Great details and you used great chipboard elements!

Marie/Mison sa...

Helt underbar Monika!

Marita Johansson sa...

Mmmm underbar LO

Maja Stokk / eyovine sa...

Den är fantastiskt vacker =) Å så sant det du skiver till.

Kramiz Maja

Стокли sa...

It's a beautiful LO, and beautiful materials. And your words, they are so true.

Desirée-ScrapDees sa...

(i thought i already gave some comments)
I really love this Layout, with all the lovely details, perfect!

And yes i made the birds by myself, i love to work with felt! And i tried before to put on google translation on my blog, but it still doesn't work, so i am sorry for that!