söndag 9 oktober 2011

I´m so in loveInte för att jag inte är nästan liksom lite tonårsförtjust i JD, men den här musiken slår nog det mesta just nu. Som värsta sommarplågan fast sju resor värre. Jag älskar hela soundtracket till filmen. På morgnarna stoppar jag i hörlurarna i örat, höjer till högsta volym på iPhonen och sedan går den där halvtimmen på tåget och promenaden genom storkyrkans kyrkogård som av sig själv. Det är till och med så att jag nästan tycker det är ok med förseningarna.

Men det är klart, jag skulle ju inte ha något emot att byta plats med Angelina i den här filmen... eller vakna upp med huvudrollsinnehavaren på hotell Danieli i Venedig. Fast då skulle jag förstås vilja ha Angelinas kropp... annars lär det bli lite lätt pinsamt. Annette skrev ett citat på FB för ett tag sedan; "People don't quit playing because they grow old. They grow old because they quit playing", det ligger en hel del i det, men jag skulle vilja påstå att man kan ersätta ordet "Playing" mot "Dreaming" lika väl.

4 kommentarer:

Malin/malwa sa...

Den ende jag anser ha frikort på är JD - har haft honom på gilla-listan se'n "21 Jump Street". Mmmm... :)

Men rätt ska vara rätt: i alla utom den senaste filmen (där det är Pnelope Cruz) är det Keira Knightley som har den kvinnlig huvudrollen. :) Och hemma hos mr Depp är det Vanessa Paradis som har den (säkerligen delad med dottern också ;) ).

/Malin - leg. messerschmitt :)

Monika sa...

Äh? Va? I The Tourist är det väl ändå Angelina Jolie som spelar? I Prates-filmerna har jag ju inte ens brytt mig om att observera den kvinnliga huvudrollen. Är ju liksom inte intressant...

Malin/malwa sa...

Du har så rätt - jag snöade in på piraterna. ;)

Annette sa...

...underbar musik..!! Håret reser sig ju på armarna när man hör den, och aldrig får man nog heller! Inte av Johnny Depp heller för den delen :) Man känner sig plötsligt tjugo gånger starkare och modigare när man hör filmens soundtrack. Perfekt pepp-musik!

Och så håller jag med dig, drömmar kan absolut ersätta en hel del!