söndag 23 oktober 2011

I dagens söndagsbilaga


Som en del av er vet är jag lite av "mamma" till den fantastiska inspirationstidningen Allt om Scrap. Tyvärr kan jag inte påstå att jag hinner ägna så mycket energi och tid åt den som jag borde, så det är långt ifrån min förtjänst att den är just fantastisk. Tyvärr är det dessutom allt för sällan jag hinner bidra till söndagsbilagorna och till Inspierationstidningarna men just den här helgen är ett undantag.

Veckans tema var knappar och om mitt förhållande till dem kan ni läsa här.

Jo då, jag vet visst hur queen stavas. Fast jag glömde det just här. De små bokstäverna är från Nikki Sivils.

Blommor är ju svårt att vara utan...

Det söta huvudet kommer från Mollys, fanns med i ett tidigare kit därifrån.

Blommorna har jag skrivit ut och klippt ut. Bilden kommer från The Grapics Fairy.

Jag är helt tokkär i Donna Salazars fjärilsstansar från Spellbinders. Alla dies har en skugga och då blir det så här vackert.

Vingarna kommer från ett Mollyskit, liksom allt mönsterpapper. Den söta lappen där det står Fairy Revels kommer också från The Grapics Fairy. Jag har printat ut allt på gamla enkelsidiga scrappapper jag vet att jag aldrig kommer att använda.

3 kommentarer:

Sanna F sa...

Fantastisk layout!!! Och fotot är magiskt!
Kram

Leanne sa...

Fabulous!!! Love it all...x

susanne sa...

Så fin och stämningsfull.