torsdag 13 oktober 2011

Bakom mina solglasögon


Förra helgen hade AOS scrapträff. Vi satt i mitt vardagsrum och skapade och det var så fantastiskt roligt och inspirerande att jag fortfarande lever på minnet. Fast jag måste erkänna att jag hade lite svårt att komma igång. Jag hittade en supervacker, stilren och avskalad layout och bestämde mig för att lifta den helt enkelt. Ja tjena... det där med stilren och avskalad sket sig efter tre minuter. Det här blev resultatet, lite mindre blommigt men stilrent och avskalat? Nje, jag vet inte.

Allt materiel är förstås från Mollys denna gång, då söta Lilo svängde ihop ett vackert kit åt mig några minuter innan jag hämtade henne.

 Man måste älska den här stora nattfjärilen. Helt gudomlig och på mina A4 layouter räcker en enda sådan för att liksom göra ett "statement".

Nog för att det var varmt i Turkiet, så varmt att jag inte ens orkade tänka rakt, men inte så varmt att jag glömde få med mig lite reklam från hotellet, eller snarare en tvålask i detta fall. 

Pappret är gudomligt vackert och perfekt att klippa ut! Jag kunde naturligtvis inte motstå det.

2 kommentarer: